659ybylaregcw0e2fx5y

Find balance i dine arbejdsopgaver

Rust dig til en hverdag med jobbet igen

Når vores hverdag ændrer sig drastisk, som vi netop har oplevet med nedluk af hele landet, hjemmearbejde, hjemmeskoling og helt andre sociale vaner, så skaber det en stressreaktion.

Vi bliver presset, når vores vaner ændrer sig. Vaner er gode for os, da det frigiver energi og overskud til andre ting at nogle ting så at sige kører på autopilot.

Hvad vi nu langsomt begynder at erkende er at, vi ikke kommer tilbage til den samme hverdag som før. Vi skal ikke bare lave nye midlertidige vaner og så kan vi gå tilbage til det gamle. Derfor har jeg lavet dette lille kursus, som kan hjælpe dig med at skabe nye vaner, du kan tage med dig ind i den nye hverdag på den anden side af pandemien. Det gælder i øvrigt også hvis du har oplevet en stor personlig sorg eller har været syg længe,´.

Jeg guider dig til at finde ud af hvilke ting du gerne vil have, at din nye hverdag efter krisen skal indeholde og hvordan du skal arbejde med at opbygge de nye vaner, du vil tage med dig.

I den situation du står i lige nu, har du nemlig muligheden for at påvirke hvad du vil ændre i dit liv. Alt ændrer sig alligevel, så du kan lige så godt tage styringen og bestemme kursen for ændringerne. Altså dem du har indflydelse på, nemlig dine indre ændringer.

Skal jeg hjælpe dig på vej, så du kan finde den rette kurs for dig?


Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Derfor blev det også naturligt for mig at omsætte den tanke. Med min coachbaggrund præsenterer jeg redskaber, der nemt kan omsættes til handling for alle, der gerne vil fx styrke arbejdsglæden, bekæmpe stress og/eller have hjælp til personlige kriser, der kan være så uoverskuelige, at man vælter og har svært ved at skabe balance hjemme som på job.

Samtidig med den personlige proces, jeg selv har været igennem - også som fleksjobber, er jeg også arbejdsleder. Jeg har siden 1999 haft ansatte og ved derfor, hvor meget det betyder, at medarbejderne trives for, at de er stabile men bliver som leder samtidig også nød til at se på bundlinjen for at få det hele til at køre optimalt rundt.

Denne indsigt med flere forskellige vinkler har skabt disse kurser. Fælles for alle kurserne er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Det starter lige så snart du har tilmeldt dig og slutter aldrig! Alt materialet ligger online og du kan gennemføre det i dit eget tempo og komme tilbage lige så mange gange du har behov for.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Så længe kurset eksisterer har du adgang til det.
Hvor lang tid tager det at gennemgå kurset?
Selve materialet vil ikke tage dig mange timer at gennemgå. Men jeg anbefaler stærkt, at du sætter en uge af til at gennemføre kurset og så behøver du ikke bruge mere end en halv til en hel time om dagen.

Jeg har skabt dette minikursus til dig for at hjælpe dig bedst muligt tilbage til den nye hverdag vi alle står overfor. Verden bliver et helt andet sted efter at coronapandemien har hærget.

Ikke kun fordi vi sammen har oplevet en kollektiv sundhedskrise, men også fordi det har vidtrækkende konsekvenser for den måde vi har levet vores liv på. Mobiliteten og globaliseringen har givet en infektionssygdom gunstige vilkår og det har lagt nationer ned i hele verden.

Verdensøkonomien vil se meget anderledes og vi står nu overfor hvad, der kan blive den største økonomiske krise i menneskets historie. Det vil betyde noget for min og din hverdag og ikke mindst vores arbejdsliv.

Med dette kursus ruster jeg dig til at stå stærkere på det personlige plan, når du skal vende tilbage til et forandret arbejdsliv.

Kom igang nu!