Find balance i dine arbejdsopgaver

Rust dig til en hverdag med jobbet igen

Når vores hverdag ændrer sig drastisk, som vi netop har oplevet med nedluk af hele landet, hjemmearbejde, hjemmeskoling og helt andre sociale vaner, så skaber det en stressreaktion.

Vi bliver presset, når vores vaner ændrer sig. Vaner er gode for os, da det frigiver energi og overskud til andre ting at nogle ting så at sige kører på autopilot.

Hvad vi nu langsomt begynder at erkende er at, vi ikke kommer tilbage til den samme hverdag som før. Vi skal ikke bare lave nye midlertidige vaner og så kan vi gå tilbage til det gamle. Derfor har jeg lavet dette lille kursus, som kan hjælpe dig med at skabe nye vaner, du kan tage med dig ind i den nye hverdag på den anden side af pandemien. Det gælder i øvrigt også hvis du har oplevet en stor personlig sorg eller har været syg længe,´.

Jeg guider dig til at finde ud af hvilke ting du gerne vil have, at din nye hverdag efter krisen skal indeholde og hvordan du skal arbejde med at opbygge de nye vaner, du vil tage med dig.

I den situation du står i lige nu, har du nemlig muligheden for at påvirke hvad du vil ændre i dit liv. Alt ændrer sig alligevel, så du kan lige så godt tage styringen og bestemme kursen for ændringerne. Altså dem du har indflydelse på, nemlig dine indre ændringer.

Skal jeg hjælpe dig på vej, så du kan finde den rette kurs for dig?


Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem foredrag og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen. Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Ideen til Campbell.dk og Campbell.dk Skolen startede med, at jeg selv begyndte at lægge to og to sammen i forhold til mit eget arbejdsliv. Jeg var på det tidspunkt karrierecoach på Aalborg Universitet, og kombineret med mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder gav det mig gode forudsætninger for at teste konkrete redskaber af på mig selv. Og de hjalp noget så eftertrykkeligt!

Så måske er det muligt, at du har hørt om mig som ”Tina – hende med redskaberne!” For ligesom jeg selv har fundet det ideelle arbejds- og familieliv for mig, er det er mit største ønske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG – og det gør jeg via redskaber, som du kan tage i brug med det samme.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Det starter lige så snart du har tilmeldt dig og slutter aldrig! Alt materialet ligger online og du kan gennemføre det i dit eget tempo og komme tilbage lige så mange gange du har behov for.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Så længe kurset eksisterer har du adgang til det.
Hvor lang tid tager det at gennemgå kurset?
Selve materialet vil ikke tage dig mange timer at gennemgå. Men jeg anbefaler stærkt, at du sætter en uge af til at gennemføre kurset og så behøver du ikke bruge mere end en halv til en hel time om dagen.

Jeg har skabt dette minikursus til dig for at hjælpe dig bedst muligt tilbage til den nye hverdag vi alle står overfor. Verden bliver et helt andet sted efter at coronapandemien har hærget.

Ikke kun fordi vi sammen har oplevet en kollektiv sundhedskrise, men også fordi det har vidtrækkende konsekvenser for den måde vi har levet vores liv på. Mobiliteten og globaliseringen har givet en infektionssygdom gunstige vilkår og det har lagt nationer ned i hele verden.

Verdensøkonomien vil se meget anderledes og vi står nu overfor hvad, der kan blive den største økonomiske krise i menneskets historie. Det vil betyde noget for min og din hverdag og ikke mindst vores arbejdsliv.

Med dette kursus ruster jeg dig til at stå stærkere på det personlige plan, når du skal vende tilbage til et forandret arbejdsliv.

Kom igang med det samme