Forløbet Fleksjobsøgningskursus

Sådan lærer du at lave en fleksjobansøgning, arbejdsgiver vil kalde dig til samtale på!

   Se Video

Find din egen værdi og scor jobbet!

Du kender nok det at savne at være en del af fællesskabet og få arbejdsglæden tilbage, siden du er her. Måske føler du ikke, du slår helt igennem med dine ansøgninger. Det kan være, du mangler idéer til, hvor du kan søge fleksjob, hvordan du viser en arbejdsgiver, at du godt kan - eller måske snarere bliver klædt på, så du selv overbevises om, at du godt kan finde drømmefleksjobbet, der passer lige til dig.

Kan du fx nikke genkendende til følgende:

  • “Jeg er ikke kompetent nok til at kunne få mit drømmejob”
  • “Jeg bliver blot ansat til skodting”
  • “Jeg kan ikke holde til noget”
  • “Ingen vil ansætte mig til så få timer”
  • “Der er ingen, der forstår mig”

… eller noget helt sjette. Så er du det helt rigtige sted her med mig! <3

Lad mig vise dig, hvordan du som jeg kan gå fra at betragte dig selv som invalid til individ og score drømmejobbet - eller blot hvordan du trænger igennem nåleøjet og viser arbejdsgiver alt det du har, der giver dem værdi og dig arbejdsglæde!


På dette forløb lærer du at lave en fleksjobansøgning, hvordan du finder ubesat fleksjob, skaber dit eget fleksjob, opnår værdifølelse, hvad arbejdsgiver vil have, søger uopfordret, højner din glæde, balancerer i dine begrænsninger ... og meget mere.

Udover online indhold tilbyder jeg 2 x 1:1 coaching i løbet af dit forløb. På den måde sikrer vi os, at du får det allerbedste ud af din tid med det online forløb.


 

... Gode redskaber til at komme videre, hvis man sidder fast eller hvis man har en hård periode. Gode og relevante spørgsmål, der er vigtige at reflektere over. Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det er nogle vigtige emner du berører”....

– Charlotte Dahl Abasi, Cand. Soc., fleksjobber


"Jeg er blevet mere positiv og er blevet bedre klædt på både i mit arbejde og privat. Jeg er blevet mere selvsikker i mine ting..."

- Lone Marie Christensen, fleksjobber

Kom igang med det samme 

Hvad får du med fra kurset?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler 1-1.5 times arbejde pr. modul 1-4, men hvis du kun har tid til mindre, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele forløbet med videoer og opgaver, som alle er designede til at hjælpe dig igennem processen.


Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

Du kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil i den periode, du har adgang, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designede som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.


Kom igang med det sammeDin underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg er gået fra at betragte mig selv som invalid til individ. Jeg hjælper fx folk (på vej) i fleksjob til at gøre det samme!

Mange mennesker slæber sig rundt i hverdagens trummerum uden at stille spørgsmålstegn ved, hvordan de kan gøre den bedre. Eller også har de ikke overskud til det.

Kender du det?

Det gør jeg. For jeg har selv været der (ad flere omgange med bl.a. stress). Og det rammer lige lukt i mit hjerte, når så mange i dag føler sig udbrændte. Stressede. Demotiverede. Angste. Eller bare mellemfornøjede eller utilfredse med deres liv.

Det vil jeg lave om på.

Men …

Det kræver en indsats af DIG. Jeg skal selvfølgelig nok holde din hånd et langt stykke ad vejen.

Først og fremmest handler udviklinger i dit liv om at erkende, at du gerne vil arbejde med det. Have mere nydelse ud af det. Blive gladere. Opnå den der vidunderlige følelse af værdi. Sænke stressen. Eller hvad du nu end måtte hemmeligt gå og drømme om.

Du kan helt selv vælge dit specifikke mål. Det handler blot om at beslutte for dig selv, at processen starter nu.

Læs evt. mere om min historie på Campbell.dk

Skab en god dag (det er dit eget ansvar men jeg hjælper dig gerne med det) <3KursusoversigtFAQ


When does the course start and finish?
Forløbet starter nu og du kan tage det igen og igen i det år, du har adgang! Det er et online forløb i selv-tempo - du bestemmer selv, hvor tit og hvor hurtigt, du vil se det i denne periode.
What if I am unhappy with the course?
Jeg vil ikke have, at du skulle være ulykkelig! Hvis du er utilfreds med dit køb, skal du bare kontakte mig inden for de første 30 dage, og jeg vil give dig fuld tilbagebetaling, hvis du trods, du har fulgt modulerne ikke oplever, det har hjulpet dig.

Kom igang med det samme