Ljntggxwrzc9smfyrg9s

Sådan undgår du stress

Øvelser der ruster dig til bedre at undgå og forebygge stress i hverdagen og arbejdslivet.

Jeg har ofte været stresset, men at blive direkte stressramt og sygemeldt fra arbejde, væltede min verden.

For første gang i mit liv oplevede jeg, at det for en gangs skyld ikke var min gigt, der gjorde, at jeg ikke kunne fungere fysisk. Enormt chokeret forstod jeg, at min psyke ikke virkede.
Hvis der er noget, jeg er bange for, så er det lige netop det. Min stærke psyke har båret mig igennem utrolig mange udfordringer, allerede fra jeg var helt lille. Sker der noget med min psyke, kan jeg ikke eksistere.
Stress er en tilstand, der opstår, når du alt for længe har ignoreret dig selv. Udsat dine behov og overskredet dine grænser. Ofte opdager vi ikke, at vi gør det, fordi vi fortæller os selv, at det kun er en periode.
Resultatet er at dit nervesystem bliver overbelastet og du kan ikke fungere optimalt.
 
  • Genskab roen i dit stressede sind
  • Genfind glæden i din hverdag eller dit arbejde
  • Genvind dit overskud

Sådan genvandt jeg mit overskud, min ro og min glæde ovenpå en stresssygemelding

Jeg havde mistet evnen til at mærke mine egne grænser og behov. Derfor overskred jeg mine egne grænser og overså mine egne behov. Det er den sikre vej til en stresssygemelding.

Jeg lærte at mærke mig selv igen, så jeg kunne begynde at lytte til, hvad jeg havde brug for. På den måde kan jeg være meget mere for min familie og mit personale.

Jeg tager dig/dine medarbejdere med på samme rejse.

Ved hjælp af forskellige øvelser guider jeg jer til at genetablere kontakten til jer selv. I bliver bevidst om egne grænser og behov samt følelser.

Står du allerede med en sygemelding i hånden, hjælper jeg dig eller din medarbejder blidt tilbage til jobbet. Men jeg kan også hjælpe med at undgå sygemeldingen, hvis I kommer i gang, før det går helt galt.

Lad mig hjælpe dig med at hjælpe dig og dine!

Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber til livskriser hos dig som privatperson eller ved den medarbejder, du gerne vil hjælpe videre.

I sparer utrolig mange ressourcer, tid og penge samt opnår større loyalitet, socialt sammenhold og fastholdelse på jeres arbejdsplads ved disse realistiske trin til mere balance og mindre stress.

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Derfor blev det også naturligt for mig at omsætte den tanke. Med min coachbaggrund præsenterer jeg redskaber, der nemt kan omsættes til handling for alle, der gerne vil fx styrke arbejdsglæden, bekæmpe stress og/eller have hjælp til personlige kriser, der kan være så uoverskuelige, at man vælter og har svært ved at skabe balance hjemme som på job.

Samtidig med den personlige proces, jeg selv har været igennem - også som fleksjobber, er jeg også arbejdsleder. Jeg har siden 1999 haft ansatte og ved derfor, hvor meget det betyder, at medarbejderne trives for, at de er stabile men bliver som leder samtidig også nød til at se på bundlinjen for at få det hele til at køre optimalt rundt.

Denne indsigt med flere forskellige vinkler har skabt disse kurser. Fælles for alle kurserne er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


16,8 % af den danske befolkning følte sig stressede i hverdagen i 2017*.

Følelsen af at være stresset er bare eet af symptomerne på, at du er stresset. Du kan sagtens have drøntravlt, uden at føle dig stresset. Følelsen af stress kommer først, når du presser dig selv ud over grænsen og stadig ikke stopper.

Lær at stoppe i tide, så du kan være en bedre medarbejder, kollega og partner.

Det vil dette online forløb hjælpe dig med.


*(Kilde: Statens Institut for Folkesundhed, 2017)

Kom igang nu!FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu og det slutter aldrig! Du får øjeblikkeligt adgang til hele kursusmaterialet og kan gennemføre det i dit eget tempo.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Køber du kurset som privatperson har du livstidsadgang. Det er skolens livstid der afgør hvor lang livstiden er, hvis jeg på et tidspunkt lukker ned for Campell.dk, så bortfalder din adgang til kurset. Firmamedlemmer har adgang så længe abonnementet løber.
Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kurset?
Det er vigtigt for mig at du ikke er utilfreds. Derfor tilbyder jeg følgende løsninger. Har du købt kurset privat, så kontakt mig indenfor 30 dage, så får du refunderet dit køb. Firmamedlemmer bedes kontakte mig hurtigst muligt og så tager vi en dialog omkring mulighederne.