Sådan undgår du stress

Øvelser, der ruster dig til bedre at undgå og forebygge stress i hverdagen og arbejdslivet.

 

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR.

Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra sin arbejdsgiver, tryghed i at der bliver passet godt på én som ansat. Det er grundlæggende godt tænkt og godt til egen personlig udvikling. Det er meget flot sat op og god struktur. Meget flotte tegninger/illustrationer, meget flotte arbejdsark.

Vibeke Bak Christensen, Bak Consult

Vi kender det vist alle sammen. De stressede situationer, når chefen læsser presserende opgaver af på dit bord, når du drøner rundt i døgndrift for at hente og bringe børn, når du ikke nænner at sige nej til at bage kage til svigermors fødselsdag OG passe naboens hund.

De svedige håndflader, hjertebanken, søvnproblemer er bare nogle af symptomerne. Heldigvis forsvinder symptomerne ofte, så snart den stressede situation er overstået. Men for nogle fortsætter følelsen og symptomerne, og de har svært ved at ryste dem af sig igen.

Dette kursus er lavet specielt til både dig, der vil lære at tackle stressede hverdagssituationer bedre med velafprøvede værktøjer, og til dig, der har stressen tæt inde på livet ofte og i længere tid evt. i følgeskab med en sygemelding.

Få roen og overskuddet tilbage

Hvis du har mærket til symptomerne ovenfor, ved jeg, at du længes efter balance. Ro. Overskud. At finde ind til dine behov og ønsker, så du igen kan sætte dem forrest og få handlet på de ting, der gør dig stresset.

 

Du drømmer om at:

 • Skabe ro i dit stressede sind.
 • Finde glæden i din hverdag eller dit arbejde.
 • Identificere, hvad der giver dig overskud.
 • Kunne dvæle i nuet og være nærværende med dem omkring dig.
 • Opleve en større mening med tilværelsen, fordi du prioriterer din egen lykke.

Men hvordan får du arbejdet med drømmene, så de bliver til virkelighed?

Da stress er en kompleks tilstand, kræver det, at du arbejder på det løbende. Det behøver ikke være længere tid, end det tager at drikke din morgenkaffe. Men en lille indsats hver eller hver anden dag er bedre end at bruge tre timer i weekenden, fordi ”nu må jeg hellere få det gjort”.

I Sådan undgår du stress guider jeg dig til at:

 • Finde frem til årsagerne til, at du bliver stresset.
 • Blive bedre til at sætte grænser for de ting, du oplever, der stresser dig, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller privat.
 • Får ro og balance i dit overbelastede system, så du ikke falder tilbage i dine stressmønstre.

Med denne metode sørger vi for, at du ikke blot symptombehandler din stress, men kommer til bunds i problemet og lærer dig selv at kende, så du altid kan vende tilbage på sporet, hvis du kan mærke, at du er ved at blive stresset igen.

Jeg lærer dig at - nænsomt - håndtere din stress

Stress er en tilstand, der opstår, når du alt for længe har ignoreret dig selv. Udsat dine behov og overskredet dine grænser. Ofte opdager vi ikke, at vi gør det, fordi vi fortæller os selv, at det kun er en periode.

Resultatet er, at dit nervesystem bliver overbelastet, og du kan ikke fungere optimalt. Nogle rammes mest mentalt, mens andre mærker fysiske symptomer. Begge dele er helt normalt, men det er nødvendigt at acceptere og tage hånd om tilstanden, før du kan komme videre. Måske sidder du lige nu med følelsen af, at du:

 • Er drænet for energi og overskud.
 • Kæmper derudaf uden at komme tættere på en færdig to-do-liste.
 • Har tendens til at blive overvældet af alle udfordringer i hverdagen.
 • Ikke er god nok eller ikke gør det godt nok.
 • At det er svært at være nærværende og til stede for din familie.

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af udsagnene herover, er der en god chance for, at du udviser tegn på stress. Det gør op til 12% af den danske befolkning på daglig basis, så du er ikke alene, selvom det måske føles sådan lige nu.*

Stress er også en del af min livshistorie, da jeg har været ramt op til flere gange – og derfor er det så vigtig en sag for mig at give dig redskaber, så du også kan lære at tackle dine stresssymptomer og prioritere det, der giver dig overskud.

 

Hvad får du med fra kurset?

I kurset har jeg samlet de metoder og værktøjer, som jeg selv har haft gavn af, da jeg var stressramt. Kurset er inddelt i moduler, og du kan tage dem i lige det tempo, du kan overskue. Jeg anbefaler dog, at du hellere arbejder en lille smule med det hver dag end at stresse dig selv med at skulle gennemgå et helt modul på din fridag. Du kan jo lige så godt starte med de selvkærlige vaner allerede nu.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig med at forebygge din stress og få dit sind og din krop i balance.

I kurset får du:

 • 4 moduler
 • 16 lektioner
 • 9 printbare arbejdsark
 • 12 lydfiler med afslappende lyde.

Du kan pause og springe frem og tilbage i lektionerne. På den måde kan du tage noter i dit eget tempo og gense de mest motiverende videoer igen, hvis du får brug for det.

* http://www.stressforeningen.dk/stress-og-statistik...

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg er gået fra at betragte mig selv som invalid til individ. Jeg hjælper fx folk (på vej) i fleksjob til at gøre det samme!

Mange mennesker slæber sig rundt i hverdagens trummerum uden at stille spørgsmålstegn ved, hvordan de kan gøre den bedre. Eller også har de ikke overskud til det.

Kender du det?

Det gør jeg. For jeg har selv været der (ad flere omgange med bl.a. stress). Og det rammer lige lukt i mit hjerte, når så mange i dag føler sig udbrændte. Stressede. Demotiverede. Angste. Eller bare mellemfornøjede eller utilfredse med deres liv.

Det vil jeg lave om på.

Men …

Det kræver en indsats af DIG. Jeg skal selvfølgelig nok holde din hånd et langt stykke ad vejen.

Først og fremmest handler udviklinger i dit liv om at erkende, at du gerne vil arbejde med det. Have mere nydelse ud af det. Blive gladere. Opnå den der vidunderlige følelse af værdi. Sænke stressen. Eller hvad du nu end måtte hemmeligt gå og drømme om.

Du kan helt selv vælge dit specifikke mål. Det handler blot om at beslutte for dig selv, at processen starter nu.

Læs evt. mere om min historie på Campbell.dk

Skab en god dag (det er dit eget ansvar men jeg hjælper dig gerne med det) <316,8 % af den danske befolkning følte sig stressede i hverdagen i 2017*.

Følelsen af at være stresset er bare eet af symptomerne på, at du er stresset. Du kan sagtens have drøntravlt, uden at føle dig stresset. Følelsen af stress kommer først, når du presser dig selv ud over grænsen og stadig ikke stopper.

Lær at stoppe i tide, så du kan være en bedre medarbejder, kollega og partner.

Det vil dette online forløb hjælpe dig med.


*(Kilde: Statens Institut for Folkesundhed, 2017)

Kom igang med det sammeFAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Forløbet starter nu og du kan tage det igen og igen i det år, du har adgang! Det er et online forløb i selv-tempo - du bestemmer selv, hvor tit og hvor hurtigt, du vil se det i denne periode.
Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kurset?
Det er vigtigt for mig at du ikke er utilfreds. Derfor tilbyder jeg følgende løsninger. Har du købt kurset privat, så kontakt mig indenfor 30 dage, så får du refunderet dit køb. Firmamedlemmer bedes kontakte mig hurtigst muligt og så tager vi en dialog omkring mulighederne.