Sådan undgår du stress

Øvelser, der ruster dig til bedre at undgå og forebygge stress i hverdagen og arbejdslivet.

Vi kender det vist alle sammen. De stressede situationer, når chefen læsser presserende opgaver af på dit bord, når du drøner rundt i døgndrift for at hente og bringe børn, når du ikke nænner at sige nej til at bage kage til svigermors fødselsdag OG passe naboens hund.

De svedige håndflader, hjertebanken, søvnproblemer er bare nogle af symptomerne. Heldigvis forsvinder symptomerne ofte, så snart den stressede situation er overstået. Men for nogle fortsætter følelsen og symptomerne, og de har svært ved at ryste dem af sig igen.

Dette kursus er lavet specielt til både dig, der vil lære at tackle stressede hverdagssituationer bedre med velafprøvede værktøjer, og til dig, der har stressen tæt inde på livet ofte og i længere tid evt. i følgeskab med en sygemelding.

Få roen og overskuddet tilbage

Hvis du har mærket til symptomerne ovenfor, ved jeg, at du længes efter balance. Ro. Overskud. At finde ind til dine behov og ønsker, så du igen kan sætte dem forrest og få handlet på de ting, der gør dig stresset.

 

Du drømmer om at:

 • Skabe ro i dit stressede sind.
 • Finde glæden i din hverdag eller dit arbejde.
 • Identificere, hvad der giver dig overskud.
 • Kunne dvæle i nuet og være nærværende med dem omkring dig.
 • Opleve en større mening med tilværelsen, fordi du prioriterer din egen lykke.

Men hvordan får du arbejdet med drømmene, så de bliver til virkelighed?

Da stress er en kompleks tilstand, kræver det, at du arbejder på det løbende. Det behøver ikke være længere tid, end det tager at drikke din morgenkaffe. Men en lille indsats hver eller hver anden dag er bedre end at bruge tre timer i weekenden, fordi ”nu må jeg hellere få det gjort”.

I Sådan undgår du stress guider jeg dig til at:

 • Finde frem til årsagerne til, at du bliver stresset.
 • Blive bedre til at sætte grænser for de ting, du oplever, der stresser dig, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller privat.
 • Får ro og balance i dit overbelastede system, så du ikke falder tilbage i dine stressmønstre.

Med denne metode sørger vi for, at du ikke blot symptombehandler din stress, men kommer til bunds i problemet og lærer dig selv at kende, så du altid kan vende tilbage på sporet, hvis du kan mærke, at du er ved at blive stresset igen.

Jeg lærer dig at - nænsomt - håndtere din stress

Stress er en tilstand, der opstår, når du alt for længe har ignoreret dig selv. Udsat dine behov og overskredet dine grænser. Ofte opdager vi ikke, at vi gør det, fordi vi fortæller os selv, at det kun er en periode.

Resultatet er, at dit nervesystem bliver overbelastet, og du kan ikke fungere optimalt. Nogle rammes mest mentalt, mens andre mærker fysiske symptomer. Begge dele er helt normalt, men det er nødvendigt at acceptere og tage hånd om tilstanden, før du kan komme videre. Måske sidder du lige nu med følelsen af, at du:

 • Er drænet for energi og overskud.
 • Kæmper derudaf uden at komme tættere på en færdig to-do-liste.
 • Har tendens til at blive overvældet af alle udfordringer i hverdagen.
 • Ikke er god nok eller ikke gør det godt nok.
 • At det er svært at være nærværende og til stede for din familie.

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af udsagnene herover, er der en god chance for, at du udviser tegn på stress. Det gør op til 12% af den danske befolkning på daglig basis, så du er ikke alene, selvom det måske føles sådan lige nu.*

Stress er også en del af min livshistorie, da jeg har været ramt op til flere gange – og derfor er det så vigtig en sag for mig at give dig redskaber, så du også kan lære at tackle dine stresssymptomer og prioritere det, der giver dig overskud.

Hvad får du med fra kurset?

I kurset har jeg samlet de metoder og værktøjer, som jeg selv har haft gavn af, da jeg var stressramt. Kurset er inddelt i moduler, og du kan tage dem i lige det tempo, du kan overskue. Jeg anbefaler dog, at du hellere arbejder en lille smule med det hver dag end at stresse dig selv med at skulle gennemgå et helt modul på din fridag. Du kan jo lige så godt starte med de selvkærlige vaner allerede nu.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig med at forebygge din stress og få dit sind og din krop i balance.

I kurset får du:

 • 4 moduler
 • 16 lektioner
 • 9 printbare arbejdsark
 • 12 lydfiler med afslappende lyde.

Du kan pause og springe frem og tilbage i lektionerne. På den måde kan du tage noter i dit eget tempo og gense de mest motiverende videoer igen, hvis du får brug for det.

* http://www.stressforeningen.dk/stress-og-statistik...

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem foredrag og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen. Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Ideen til Campbell.dk og Campbell.dk Skolen startede med, at jeg selv begyndte at lægge to og to sammen i forhold til mit eget arbejdsliv. Jeg var på det tidspunkt karrierecoach på Aalborg Universitet, og kombineret med mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder gav det mig gode forudsætninger for at teste konkrete redskaber af på mig selv. Og de hjalp noget så eftertrykkeligt!

Så måske er det muligt, at du har hørt om mig som ”Tina – hende med redskaberne!” For ligesom jeg selv har fundet det ideelle arbejds- og familieliv for mig, er det er mit største ønske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG – og det gør jeg via redskaber, som du kan tage i brug med det samme.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


16,8 % af den danske befolkning følte sig stressede i hverdagen i 2017*.

Følelsen af at være stresset er bare eet af symptomerne på, at du er stresset. Du kan sagtens have drøntravlt, uden at føle dig stresset. Følelsen af stress kommer først, når du presser dig selv ud over grænsen og stadig ikke stopper.

Lær at stoppe i tide, så du kan være en bedre medarbejder, kollega og partner.

Det vil dette online forløb hjælpe dig med.


*(Kilde: Statens Institut for Folkesundhed, 2017)

Kom igang med det sammeFAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu og det slutter aldrig! Du får øjeblikkeligt adgang til hele kursusmaterialet og kan gennemføre det i dit eget tempo.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Køber du kurset som privatperson har du livstidsadgang. Det er skolens livstid der afgør hvor lang livstiden er, hvis jeg på et tidspunkt lukker ned for Campell.dk, så bortfalder din adgang til kurset. Firmamedlemmer har adgang så længe abonnementet løber.
Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kurset?
Det er vigtigt for mig at du ikke er utilfreds. Derfor tilbyder jeg følgende løsninger. Har du købt kurset privat, så kontakt mig indenfor 30 dage, så får du refunderet dit køb. Firmamedlemmer bedes kontakte mig hurtigst muligt og så tager vi en dialog omkring mulighederne.