Sammen får vi din arbejdsglæde i top!

Er du landet i det røde felt, når du tester din arbejdsglæde? Så er du kommet til det helt rette sted!

   Se Video

Kan du mærke knuden i maven vokse i løbet af søndag - bare ved tanken om at skulle på arbejde mandag morgen?

Det kaldes faktisk søndagsangst. Ja, fænomenet er så udbredt, at det har fået et navn. Du er altså ikke alene.

Selvom du måske forsøger at ignorere knuden i maven, så er den et signal til dig om, at du skal ændre noget i dit liv. I det her tilfælde i dit arbejdsliv.

Hvis du ikke reagerer på den, så vil den langsomt suge mere og mere af din energi. Du mærker det ikke i starten, ikke før du pludselig ikke har energi til din familie og alt dét du elsker.

Prøv at tænke på hvornår du sidst følte, at du havde overskud til:

  • At bage en kage til kaffen, fordi det er hyggeligt.
  • At finde rulleskøjterne frem og køre en tur på vejen med dit barn.
  • At drikke te med veninden, fordi du ved hun har brug for at snakke.

Det er den slags små, men betydningsfulde ting, der lider først når energien drænes af knuden i maven. Og det mærker dine nærmeste, før du gør.

Jo længere du ignorerer knuden i maven, jo mere mærker dine nærmeste det. Samtidig stiger risikoen for at blive syg af stress også, når du ignorerer knuden i maven igennem længere tid.


 

Du er landet her, fordi du scorede rød i min arbejdsglædetest, så nu er det tid til at tage det seriøst og lave nogle ændringer. Forløbet her er tilpasset til netop det niveau med øvelser, der dermed er forskellig fra tilpasningerne i mine andre to arbejdsglædekurser.

Med små overkommelige videoer og øvelser hjælper jeg dig til at løse den knude i maven op.

Du er nødt til at finde ud af, hvordan knuden i maven er opstået i første omgang. Ellers vil du opleve, at den vender tilbage igen.

Derfor vil du i forløbet her fokusere på at mærke dig selv. Når du har ignoreret knuden i maven, så bliver du nemlig dårligere til at mærke dig selv og skal lære det igen.

Krifa har identificeret 7 elementer, der påvirker arbejdsglæden. Ved at gennemgå de elementer, som påvirker din arbejdsglæde, kan du finde ind til hvad, der er vigtigt for din arbejdsglæde. Det er nemlig individuelt, hvilke af de 7 elementer der påvirker hver enkelt af os mest.

På den måde kan du finde ind til kerne i, hvorfor din arbejdsglæde er nede i det røde felt, så du kan foretage de ændringer, netop du har behov for i dit arbejdsliv.

Kom igang med det sammeEr du tvivl om på hvilket niveau din arbejdsglæde ligger?

Test din arbejdsglæde lige her: https://campbell-dk.involve.me/arbejdsglaedetesten

“Her får du en platform med fokus på at komme tilbage til eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser. Helt konkret får du en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen.

Platformen er sat op på en god brugervenlig måde, med mulighed for at du nemt kan vælge det tema der er mest relevant for dig og din situation. Derefter bliver der taget godt hånd om dig gennem en tydelig step-by-step guide. Formatet passer rigtig godt til en tablet eller pc, og du kan arbejde med din private- og/eller arbejdstrivsel eller forebygge stress i et tempo der passer til dig – endda også hjemmefra i trygge rammer, hvis det vurderes en fordel.”

Rasmus Hoffensetz – Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg er gået fra at betragte mig selv som invalid til individ. Jeg hjælper fx folk (på vej) i fleksjob til at gøre det samme!

Mange mennesker slæber sig rundt i hverdagens trummerum uden at stille spørgsmålstegn ved, hvordan de kan gøre den bedre. Eller også har de ikke overskud til det.

Kender du det?

Det gør jeg. For jeg har selv været der (ad flere omgange med bl.a. stress). Og det rammer lige lukt i mit hjerte, når så mange i dag føler sig udbrændte. Stressede. Demotiverede. Angste. Eller bare mellemfornøjede eller utilfredse med deres liv.

Det vil jeg lave om på.

Men …

Det kræver en indsats af DIG. Jeg skal selvfølgelig nok holde din hånd et langt stykke ad vejen.

Først og fremmest handler udviklinger i dit liv om at erkende, at du gerne vil arbejde med det. Have mere nydelse ud af det. Blive gladere. Opnå den der vidunderlige følelse af værdi. Sænke stressen. Eller hvad du nu end måtte hemmeligt gå og drømme om.

Du kan helt selv vælge dit specifikke mål. Det handler blot om at beslutte for dig selv, at processen starter nu.

Læs evt. mere om min historie på Campbell.dk

Skab en god dag (det er dit eget ansvar men jeg hjælper dig gerne med det) <3Forløbet her er til dig, som ved med sikkerhed, at din arbejdsglæde skraber bunden. Dig, som er klar til at tage fat på at ændre det. Om du har taget min arbejdsglædetest, en anden arbejdsglædetest eller har mærket det i dig selv er underordnet. Du er her, fordi du ikke vil nøjes og ved du fortjener bedre!

Så lad os komme i gang med at transformere dit arbejdsliv til det, netop du drømmer om!

Kom igang med det sammeFAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Forløbet starter nu og du kan tage det igen og igen i det år, du har adgang! Det er et online forløb i selv-tempo - du bestemmer selv, hvor tit og hvor hurtigt, du vil se det i denne periode.
Hvor lang tid tager det at gennemgå kurset?
Det er vigtigt for mig at du ikke er utilfreds. Derfor tilbyder jeg følgende løsninger: Har du købt kurset privat, så kontakt mig indenfor 30 dage, så får du refunderet dit køb. Firmamedlemmer bedes kontakte mig hurtigst muligt og så tager vi en dialog omkring mulighederne.