Vnijsailrsa1zpxwkdcq

Flyt fokus og opnå mere gejst også i dit arbejdsliv

Tag styringen i dit eget liv og få mere overskud og glæde i hverdagen

Bliv bevidst og flyt fokus. Det lyder nemt, ikk'?

Sandheden er, at det er en process, du skal lægge energi og tid i. En process, du faktisk aldrig bliver færdig med. Nu skal du ikke miste pusten, for det du får ud af det er så meget mere værd, end det du putter ind i projektet.

Hvad vil det være værd for dig, at du vågner op frisk og klar på en ny dag hver dag? Hvad vil det være værd, at du har både tid og energi til det, der gør dig glad? Hvad vil det være værd for dig, at du aldrig er nødt til at blive hjemme fra den fest, du havde glædet dig til, fordi du bare er brugt op efter en lang uge?

En halv times ekstra arbejde om dagen i en periode, og så kan det blive din virkelighed!

Flyt fokus og få mere gejst

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Du lærer at blive bevidst, om hvad du tænker, siger, gør, hvilke vaner du har, og hvad der definerer lige præcis dig. Du lærer at flytte dit fokus fra det, der er dårligt over til det, der er godt. Du lærer desuden hvorfor, at det er vigtigt at være opmærksom på, hvad du fokuserer på. Du får videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig igennem processen.

Alle trinene er forklaret grundigt, og du kan mærke effekten af dit arbejde meget hurtigt. Det mest fantastiske er, at det er dig, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

Selvom det primært er en indre rejse, du begiver dig ud på, så guider jeg dig selvfølgelig også til, hvordan du bruger de nye værktøjer i din kommunikation med andre, og hvordan du trækker din forandring med ind i alle dele af dit liv.


Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Derfor blev det også naturligt for mig at omsætte den tanke. Med min coachbaggrund præsenterer jeg redskaber, der nemt kan omsættes til handling for alle, der gerne vil fx styrke arbejdsglæden, bekæmpe stress og/eller have hjælp til personlige kriser, der kan være så uoverskuelige, at man vælter og har svært ved at skabe balance hjemme som på job.

Samtidig med den personlige proces, jeg selv har været igennem - også som fleksjobber, er jeg også arbejdsleder. Jeg har siden 1999 haft ansatte og ved derfor, hvor meget det betyder, at medarbejderne trives for, at de er stabile men bliver som leder samtidig også nød til at se på bundlinjen for at få det hele til at køre optimalt rundt.

Denne indsigt med flere forskellige vinkler har skabt disse kurser. Fælles for alle kurserne er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


Kursusoversigt


  Tag styringen gennem øget bevidsthed
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Sammenhængen mellem tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Mindset og Loven om tiltrækning
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Dialog med din leder
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Efterskrift
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig

FAQ


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igang nu!