Flyt fokus og opnå mere glæde også i dit arbejdsliv

Tag styringen i dit eget liv og få mere overskud og glæde i hverdagen

Forestil dig det her: Du vågner med ro i maven og energi i kroppen. Klar til dagens eventyr uden at spekulere på de ting, der potentielt kan dræne dig. Morgenkaffen indtages roligt, og du har afsat ti minutter til at gøre lige netop det, der giver dig et smil på læben. Nu er du fyldt med endnu større taknemmelighed og drive, så dagens spændende opgaver synes overskuelige. Du glæder dig!

Drømmer du også om at have morgenener som i scenariet herover? Og er din morgen nu mest udgjort af sure miner, en energiforladt krop og bekymrede tanker for dagens opgaver, chefen eller mødet med banken? Så vil Flyt Fokus lige være kurset for dig.

For tro mig – jeg har selv været der! Udbrændt, bekymret og stressramt. Og hvad gør man så? Jeg begyndte at granske mit liv for måder at indføre mere glæde, nydelse og afslapning. Samtidig med at jeg arbejdede på mine begrænsende og negative overbevisninger, så jeg ikke endte samme sted igen om en uge.

Disse erfaringer kombineret med min coachbaggrund er det, der har skabt kurset her. Jeg vil nemlig rigtig gerne give værktøjerne videre til dig, der drømmer om:

 • At vågne op frisk og klar på en ny dag hver eneste dag
 • At have både tid og energi til det, der gør dig glad
 • Aldrig at være nødt til at blive hjemme fra den fest, du havde glædet dig til, fordi du er brugt op efter en lang uge
 • At være tilfreds med dit liv og handle på de ting, du er utilfreds med
 • At opleve en større mening med tilværelsen, fordi du prioriterer din egen lykke

Alt, det kræver af dig, er ti minutter til en halv times arbejde på din selvudvikling om dagen i en periode, og så kan det blive din virkelighed! Og husk: En halv time om dagen er kun ca. samme tid som din tøjkrise om morgenen eller et afsnit af den dårlige tv-serie om aftenen.

Første skridt er, at du skal beslutte dig for, at du vil have mere af det gode i dit liv.


Kom igang med det sammeFlyt fokus og få mere ud af livet

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi som mennesker nemt kan komme til at fokusere på alle de negative aspekter og de steder, hvor vi ikke føler os tilstrækkelige. Det kan blive en ond spiral, der trækker dig nedad. Kan du fx nikke genkendende til følgende:

 • Du føler, at du har en uendelig to-do-liste, du aldrig kommer i bund med?
 • Du er aldrig tilfreds med din indsats, selvom du kæmper og giver af dit mentale overskud?
 • Du mister overskuddet til at være nærværende og vise omsorg for dine kære?
 • Du føler, at du går glip af nydelse og det gode i livet?
 • Du tænker, at så snart du får overstået den her opgave, uge eller møde, så bliver det bedre?

… eller noget helt sjette. Uanset hvad der fylder dit liv med bekymringer og negativitet, så er der en løsning. Og den løsning er at lære at flytte fokus. For så snart du flytter fokus fra alt det utilstrækkelige, brokkeriet, sladderen, den lave selvværdsfølelse og negativiteten – ja, så vil du pludselig opleve at have meget mere overskud til at fokusere på det, der giver dig energi.

Derfor handler Flyt Fokus overordnet om at:

 • 1) Blive bevidst om, hvad der fylder i dit liv (på godt og ondt).
 • 2) Finde ind til dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre og vaner, så du kan få bugt med dem.
 • 3) Finde ind til det, du gerne vil give mere fokus, så dine drømme og din lykke kan blomstre.

Flyt Fokus handler altså IKKE om at skubbe problemerne ind under gulvtæppet, men netop finde ind til roden af dem, så vi kan give slip på dem. Kærligt, men bestemt.

Kom igang med det sammeHvad får du med fra kurset?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler en halv times arbejde om dagen, men hvis du kun har tid til fem eller ti minutter, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig igennem processen.

Faktisk får du i kurset serveret:

 • 3 moduler
 • 11 lektioner
 • 22 øvelser med printbare arbejdsark

Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

Du kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designet som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

Selvom det primært er en indre rejse, du begiver dig ud på, så guider jeg dig selvfølgelig også til, hvordan du bruger de nye værktøjer i din kommunikation med andre, og hvordan du trækker din forandring med ind i alle dele af dit liv.

Kom igang med det sammeDin underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem foredrag og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen. Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Ideen til Campbell.dk og Campbell.dk Skolen startede med, at jeg selv begyndte at lægge to og to sammen i forhold til mit eget arbejdsliv. Jeg var på det tidspunkt karrierecoach på Aalborg Universitet, og kombineret med mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder gav det mig gode forudsætninger for at teste konkrete redskaber af på mig selv. Og de hjalp noget så eftertrykkeligt!

Så måske er det muligt, at du har hørt om mig som ”Tina – hende med redskaberne!” For ligesom jeg selv har fundet det ideelle arbejds- og familieliv for mig, er det er mit største ønske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG – og det gør jeg via redskaber, som du kan tage i brug med det samme.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


Kursusoversigt


  Tag styringen gennem øget bevidsthed
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Sammenhængen mellem tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Mindset og Loven om tiltrækning
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Efterskrift
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig

FAQ


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igang med det samme