Flyt fokus og opnå mere glæde også i dit arbejdsliv

Tag styringen i dit eget liv og få mere overskud og glæde i hverdagen

   Se Video

Forestil dig det her: Du vågner med ro i maven og energi i kroppen. Klar til dagens eventyr uden at spekulere på de ting, der potentielt kan dræne dig. Morgenkaffen indtages roligt, og du har afsat ti minutter til at gøre lige netop det, der giver dig et smil på læben. Nu er du fyldt med endnu større taknemmelighed og drive, så dagens spændende opgaver synes overskuelige. Du glæder dig!

Drømmer du også om at have morgenener som i scenariet herover? Og er din morgen nu mest udgjort af sure miner, en energiforladt krop og bekymrede tanker for dagens opgaver, chefen eller mødet med banken? Så vil Flyt Fokus lige være kurset for dig.

For tro mig – jeg har selv været der! Udbrændt, bekymret og stressramt. Og hvad gør man så? Jeg begyndte at granske mit liv for måder at indføre mere glæde, nydelse og afslapning. Samtidig med at jeg arbejdede på mine begrænsende og negative overbevisninger, så jeg ikke endte samme sted igen om en uge.

Disse erfaringer kombineret med min coachbaggrund er det, der har skabt kurset her. Jeg vil nemlig rigtig gerne give værktøjerne videre til dig, der drømmer om:

 • At vågne op frisk og klar på en ny dag hver eneste dag
 • At have både tid og energi til det, der gør dig glad
 • Aldrig at være nødt til at blive hjemme fra den fest, du havde glædet dig til, fordi du er brugt op efter en lang uge
 • At være tilfreds med dit liv og handle på de ting, du er utilfreds med
 • At opleve en større mening med tilværelsen, fordi du prioriterer din egen lykke

Alt, det kræver af dig, er ti minutter til en halv times arbejde på din selvudvikling om dagen i en periode, og så kan det blive din virkelighed! Og husk: En halv time om dagen er kun ca. samme tid som din tøjkrise om morgenen eller et afsnit af den dårlige tv-serie om aftenen.

Første skridt er, at du skal beslutte dig for, at du vil have mere af det gode i dit liv.


 

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor værdi i, at man kan få konkrete og let anvendelige redskaber. De kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt. Man kan her arbejde med tingene i det øjeblik, hvor behovet opstår. Det giver en ekstra tryghed.

Mads Halvorsen, Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen og GAIS arbejdslystkonsulent

Kom igang med det sammeFlyt fokus og få mere ud af livet

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi som mennesker nemt kan komme til at fokusere på alle de negative aspekter og de steder, hvor vi ikke føler os tilstrækkelige. Det kan blive en ond spiral, der trækker dig nedad. Kan du fx nikke genkendende til følgende:

 • Du føler, at du har en uendelig to-do-liste, du aldrig kommer i bund med?
 • Du er aldrig tilfreds med din indsats, selvom du kæmper og giver af dit mentale overskud?
 • Du mister overskuddet til at være nærværende og vise omsorg for dine kære?
 • Du føler, at du går glip af nydelse og det gode i livet?
 • Du tænker, at så snart du får overstået den her opgave, uge eller møde, så bliver det bedre?

… eller noget helt sjette. Uanset hvad der fylder dit liv med bekymringer og negativitet, så er der en løsning. Og den løsning er at lære at flytte fokus. For så snart du flytter fokus fra alt det utilstrækkelige, brokkeriet, sladderen, den lave selvværdsfølelse og negativiteten – ja, så vil du pludselig opleve at have meget mere overskud til at fokusere på det, der giver dig energi.

Derfor handler Flyt Fokus overordnet om at:

 • 1) Blive bevidst om, hvad der fylder i dit liv (på godt og ondt).
 • 2) Finde ind til dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre og vaner, så du kan få bugt med dem.
 • 3) Finde ind til det, du gerne vil give mere fokus, så dine drømme og din lykke kan blomstre.

Flyt Fokus handler altså IKKE om at skubbe problemerne ind under gulvtæppet, men netop finde ind til roden af dem, så vi kan give slip på dem. Kærligt, men bestemt.

Dette kan DU bruge kurset til!

Kom igang med det samme 

Hvad får du med fra kurset?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler en halv times arbejde om dagen, men hvis du kun har tid til fem eller ti minutter, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig igennem processen.

Faktisk får du i kurset serveret:

 • 3 moduler
 • 11 lektioner
 • 22 øvelser med printbare arbejdsark

Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

Du kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designet som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

Selvom det primært er en indre rejse, du begiver dig ud på, så guider jeg dig selvfølgelig også til, hvordan du bruger de nye værktøjer i din kommunikation med andre, og hvordan du trækker din forandring med ind i alle dele af dit liv.

Kom igang med det sammeDin underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg er gået fra at betragte mig selv som invalid til individ. Jeg hjælper fx folk (på vej) i fleksjob til at gøre det samme!

Mange mennesker slæber sig rundt i hverdagens trummerum uden at stille spørgsmålstegn ved, hvordan de kan gøre den bedre. Eller også har de ikke overskud til det.

Kender du det?

Det gør jeg. For jeg har selv været der (ad flere omgange med bl.a. stress). Og det rammer lige lukt i mit hjerte, når så mange i dag føler sig udbrændte. Stressede. Demotiverede. Angste. Eller bare mellemfornøjede eller utilfredse med deres liv.

Det vil jeg lave om på.

Men …

Det kræver en indsats af DIG. Jeg skal selvfølgelig nok holde din hånd et langt stykke ad vejen.

Først og fremmest handler udviklinger i dit liv om at erkende, at du gerne vil arbejde med det. Have mere nydelse ud af det. Blive gladere. Opnå den der vidunderlige følelse af værdi. Sænke stressen. Eller hvad du nu end måtte hemmeligt gå og drømme om.

Du kan helt selv vælge dit specifikke mål. Det handler blot om at beslutte for dig selv, at processen starter nu.

Læs evt. mere om min historie på Campbell.dk

Skab en god dag (det er dit eget ansvar men jeg hjælper dig gerne med det) <3Kursusoversigt


  Tag styringen gennem øget bevidsthed
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Sammenhængen mellem tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Mindset og Loven om tiltrækning
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig
  Efterskrift
Tilgængelig i Dage
Dage Efter du har tilmeldt dig

FAQ


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igang med det samme