Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse

Sådan rejser du dig når du bliver fysisk svækket

Jeg har leddegigt, og det er en "gammelkonesygdom" i den generation, jeg er i - i dag har unge bedre medicinsk behandling og mange flere muligheder. Men jeg har været vant til den gradvise svækkelse, siden jeg fik diagnosen som 2-årig.

Det er meget normalt, at kroppen ikke kan blive ved med at klare alt, når man bliver ældre. For det meste kommer svækkelsen gradvist snigende. Alligevel kan noget komme som en komplet overraskelse.

En helt anden sag er det at miste førligheden i en ulykke som 22 årig eller blive ramt af en hjernebødning, når du er 38. En pludselig opstået fysisk svækkelse kommer med mange nye udfordringer.

Kurset her er for dig, der oplever, at du er fysisk svækket. Du kan bruge værktøjerne i kurset til at forberede dig på en fysisk svækkelse, der kommer snigende eller få bedre hånd om din nye situation, når du pludselig oplever du er blevet fysisk svækket. Kurset flytter dig personligt, så du bedre kan bevare din identitet og dit arbejde.

 
  • Sådan holder du fast i din identitet og din selvbestemmelse
  • Styrk dit forhold til dine pårørende, dine kollegaer og din leder
  • Få konkrete redskaber til din hverdag og til dit arbejdsliv
  • Kurset giver dig overblik over, hvad du selv kan gøre og hvordan du evt. skal komme i gang med bedre dialog med dem der er i din hverdag

Når man er så svækket, at man har brug for hjælp fra SOSU’er eller lignende kan det i starten føles umyndiggørende. Hvad enten det er den første tid eller overgang til at have massiv hjælp i eget hjem. Hvis man ikke får givet klar besked – så er det ikke sikkert, du får den hjælp, du har brug for. Eller lyst til, for den sags skyld.

Samtidig skal du forholde dig til, at du gerne vil og skal klare dig selv i højere grad på din arbejdsplads for at bevare dit job. Uanset om du er fleksjobber eller ansat på ordinære vilkår, vil du opleve, at din arbejdsplads har visse krav, du bliver nød til at kunne opfylde. Hertil har jeg nogle helt særlige moduler, der hjælper dig igennem denne svære balancekunst.

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem foredrag og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen. Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Ideen til Campbell.dk og Campbell.dk Skolen startede med, at jeg selv begyndte at lægge to og to sammen i forhold til mit eget arbejdsliv. Jeg var på det tidspunkt karrierecoach på Aalborg Universitet, og kombineret med mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder gav det mig gode forudsætninger for at teste konkrete redskaber af på mig selv. Og de hjalp noget så eftertrykkeligt!

Så måske er det muligt, at du har hørt om mig som ”Tina – hende med redskaberne!” For ligesom jeg selv har fundet det ideelle arbejds- og familieliv for mig, er det er mit største ønske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG – og det gør jeg via redskaber, som du kan tage i brug med det samme.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter NU og slutter aldrig! Det kører i præcis dit tempo. Du bestemmer, hvornår det starter og slutter og hvor lang tid, du vil bruge på det.
Hvor lang tid har jeg adgang?
Hvordan lyder 'altid' for dig? Du kan vælge adgang altid, en måned, et år - præcis som du har lyst til og brug for. Din adgang gælder fra alle dine enheder.
Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med kurset?
Jeg ønsker ikke utilfredse kunder. Kontakt mig blot inden for 14 dage og du får fuld fortrydelsesret. Derudover kan du udmelde dig når som helst og bliver derfor ikke bundet til en bestemt dato.

Godt 70.000 danskere har fået bevilget et fleksjob. Det er en stigning på 28 procent siden reformen af fleksjob- og førtidspension trådte i kraft i 2013*.

Det betyder, at der bliver flere og flere der kommer i fleksjob. Det giver både øget fokus men også øget konkurrence for fleksjobbere, der i større grad skal kæmpe for fastholdelse i deres job. Ingen kan føle sig sikre på deres job uanset, hvordan de er ansatte!

Redskaberne til fastholdelse ligger i dette online kursus.


(*Kilde: bluegarden.dk)

Kom igang med det samme