M1hteshqoyshscpamlrm

Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse

Sådan rejser du dig når du bliver fysisk svækket

Jeg har leddegigt, og det er en "gammelkonesygdom" i den generation, jeg er i - i dag har unge bedre medicinsk behandling og mange flere muligheder. Men jeg har været vant til den gradvise svækkelse, siden jeg fik diagnosen som 2-årig.

Det er meget normalt, at kroppen ikke kan blive ved med at klare alt, når man bliver ældre. For det meste kommer svækkelsen gradvist snigende. Alligevel kan noget komme som en komplet overraskelse.

En helt anden sag er det at miste førligheden i en ulykke som 22 årig eller blive ramt af en hjernebødning, når du er 38. En pludselig opstået fysisk svækkelse kommer med mange nye udfordringer.

Kurset her er for dig, der oplever, at du er fysisk svækket. Du kan bruge værktøjerne i kurset til at forberede dig på en fysisk svækkelse, der kommer snigende eller få bedre hånd om din nye situation, når du pludselig oplever du er blevet fysisk svækket. Kurset flytter dig personligt, så du bedre kan bevare din identitet og dit arbejde.

 
  • Sådan holder du fast i din identitet og din selvbestemmelse
  • Styrk dit forhold til dine pårørende, dine kollegaer og din leder
  • Få konkrete redskaber til din hverdag og til dit arbejdsliv
  • Kurset giver dig overblik over, hvad du selv kan gøre og hvordan du evt. skal komme i gang med bedre dialog med dem der er i din hverdag

Når man er så svækket, at man har brug for hjælp fra SOSU’er eller lignende kan det i starten føles umyndiggørende. Hvad enten det er den første tid eller overgang til at have massiv hjælp i eget hjem. Hvis man ikke får givet klar besked – så er det ikke sikkert, du får den hjælp, du har brug for. Eller lyst til, for den sags skyld.

Samtidig skal du forholde dig til, at du gerne vil og skal klare dig selv i højere grad på din arbejdsplads for at bevare dit job. Uanset om du er fleksjobber eller ansat på ordinære vilkår, vil du opleve, at din arbejdsplads har visse krav, du bliver nød til at kunne opfylde. Hertil har jeg nogle helt særlige moduler, der hjælper dig igennem denne svære balancekunst.

Din underviser


Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Derfor blev det også naturligt for mig at omsætte den tanke. Med min coachbaggrund præsenterer jeg redskaber, der nemt kan omsættes til handling for alle, der gerne vil fx styrke arbejdsglæden, bekæmpe stress og/eller have hjælp til personlige kriser, der kan være så uoverskuelige, at man vælter og har svært ved at skabe balance hjemme som på job.

Samtidig med den personlige proces, jeg selv har været igennem - også som fleksjobber, er jeg også arbejdsleder. Jeg har siden 1999 haft ansatte og ved derfor, hvor meget det betyder, at medarbejderne trives for, at de er stabile men bliver som leder samtidig også nød til at se på bundlinjen for at få det hele til at køre optimalt rundt.

Denne indsigt med flere forskellige vinkler har skabt disse kurser. Fælles for alle kurserne er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

Med den tanke byder jeg ydmygt velkommen i min medlemsklub, som jeg håber må blive til stor gavn!


FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter NU og slutter aldrig! Det kører i præcis dit tempo. Du bestemmer, hvornår det starter og slutter og hvor lang tid, du vil bruge på det.
Hvor lang tid har jeg adgang?
Hvordan lyder 'altid' for dig? Du kan vælge adgang altid, en måned, et år - præcis som du har lyst til og brug for. Din adgang gælder fra alle dine enheder.
Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med kurset?
Jeg ønsker ikke utilfredse kunder. Kontakt mig blot inden for 14 dage og du får fuld fortrydelsesret. Derudover kan du udmelde dig når som helst og bliver derfor ikke bundet til en bestemt dato.

Godt 70.000 danskere har fået bevilget et fleksjob. Det er en stigning på 28 procent siden reformen af fleksjob- og førtidspension trådte i kraft i 2013*.

Det betyder, at der bliver flere og flere der kommer i fleksjob. Det giver både øget fokus men også øget konkurrence for fleksjobbere, der i større grad skal kæmpe for fastholdelse i deres job. Ingen kan føle sig sikre på deres job uanset, hvordan de er ansatte!

Redskaberne til fastholdelse ligger i dette online kursus.


(*Kilde: bluegarden.dk)

Kom igang nu!